Exposició de Loteria Nacional

El passat 1 de març es va inaugurar al Museu del Castell de Sant Carles (Palma) l’exposició commemorativa del 2n centenari de la Loteria Nacional d’Espanya, formada íntegrament per part de la col·lecció particular de Miquel Díaz Ruiz. Aquesta exposició, que compta amb la col·laboració del Club de Col·leccionisme de Mallorca, romandrà oberta tot el mes de març dins la sala 6 del recinte fortificat en el seu horari de visites habitual, que és de dimarts a diumenge, de 10 a 14 h.

En la mostra s’hi inclouen exemplars de fraccions de bitllets de Loteria Nacional que van des de 1847 fins a anys ben recents, cartells anunciadors de premis i retalls de premsa antics amb informació sobre premis grossos que caigueren a Mallorca. És en aquest àmbit geogràfic en el qual el propietari de la col·lecció ha centrat la seva recerca.

Com a complement de l’exposició, podeu adquirir al Club de Col·leccionisme de Mallorca l’estudi que a dut a terme el propietari de la col·lecció titulat “Historia breve de la Loteria Nacional de España (1812-2012). Reseñas del juego en Mallorca”, que forma part de la col·lecció d’opuscles “Col·lecciona però investiga” (accediu a aquest enllaç per obtenir més informació).

Accedeix a la notícia a premsa (Última Hora, 2/03/2012).

Veure l’àlbum de fotos al Picasa.

One Response to Exposició de Loteria Nacional

  1. Pingback: Històric | Club de Col·leccionisme de Mallorca